Javni poziv na dostavu prijava za sufinanciranje Programa sanacije i obnove pročelja i krovova građevina u 2020. godini

Javni poziv na dostavu prijava za sufinanciranje Programa sanacije i obnove pročelja i krovova građevina u 2020. godini

Grad Varaždin raspisao je 28. siječnja Javni poziv na dostavu prijava za sufinanciranje Programa sanacije i obnove pročelja i krovova građevina u 2020. godini. Javni poziv otvoren je do 27. veljače 2020. godine, a upućen je fizičkim i pravnim osobama – vlasnicima / suvlasnicima građevina koje su pojedinačno registrirane kao kulturno dobro, a nalaze se na području grada Varaždina i koje se nalaze na području kulturno povijesne cjeline grada Varaždina prema Rješenju Ministarstva kulture, Uprave za zaštitu kulturne baštine.

Prijavu za sufinanciranje Programa može podnijeti vlasnik, predstavnik suvlasnika ili upravitelj navedenih građevina, a podnosi se pisanim putem, popunjavanjem propisanog obrasca prijave koji se može preuzeti u Upravnom odjelu za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Grada Varaždina ili na web stranici Grada Varaždina www.varazdin.hr, gdje je i objavljen ovaj Javni poziv:

https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-dostavu-prijava-sufinanciranje-programa-sanacije-i-obnove-procelja-i-krovova-gradevina-2-8095/

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.