B2B susreti poduzetnica i poduzetnika u organizaciji Centra poduzetnica održat će se 23. rujna

B2B susreti poduzetnica i poduzetnika u organizaciji Centra poduzetnica

Centar poduzetnica (nekadašnji Ženski poduzetnički centar) u više od pet i pol godina djelovanja redovito je provodio ankete, usvajao ideje i mišljenja, kao i kritičke osvrte svojih više od 2.300 članica i članova, vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta, kao i svih onih koji će to tek postati u kreiranju sadržaja i aktivnosti koje provodimo od 01. siječnja 2015. godine.Kako bi svima koji su zainteresirani promišljati i doći do kvalitetnih ideja u sklopu „Novo normalnog poslovanja“, ponudili i kvalitetna rješenja za poduzetništvo, kreirali smo i cijeli niz dodatnih aktivnosti u sklopu B2B susreta. 

B2B susreti poduzetnica Hrvatske, u partnerstvu sa ZICER-om, (Zagrebačkim inovacijskim centrom) održat će se 23. rujna ove godine u Zagrebu. Sudjelovanje je besplatno, a prijave za dolazak na B2B susrete koji će se održati u prostoru ZICERa (Avenija Dubrovnik 15, Zagreb) obavljaju se putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Na B2B susretima očekujemo više od 200 poduzetnica iz svih krajeva Hrvatske, ne samo naših članica, ali članova, nego svih onih koji se bave poduzetništvom ili ih zanimaju poslovne aktivnosti na realnom tržištu, a s ciljem da u uvjetima „novo normalnog“ poslovanja iznađemo najkvalitetnija rješenja za uspješnu prodaju, odnose s klijentima, plasman proizvoda i usluga, međuljudske odnose prije svega u biznisu – istaknula je Sanela Dropulić.

Kako bi svima koji su zainteresirani promišljati i doći do kvalitetnih ideja u sklopu „Novo normalnog poslovanja“, ponudili i kvalitetna rješenja za poduzetništvo, kreirali smo i cijeli niz dodatnih aktivnosti u sklopu B2B susreta 23. rujna 2020.Pozivamo stoga sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na B2B susrete poduzetnica Hrvatske, koji će se održati 23. rujna od 10 do 14 sati u ZICERu, te iskoriste ovu odličnu priliku za unapređenje poslovanja, napose jer su svi sadržaji besplatni uz prethodnu prijavu putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom B2B susreti.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.