Predsjednik Vlade Andrej Plenković zaželio je u ponedjeljak učenicima sretan povratak u školske klupe

ŠKOLA

U povodu početka nove školske godine, predsjednik Vlade Andrej Plenković zaželio je u ponedjeljak učenicima sretan povratak u školske klupe, a prvašićima je čestitao na njihovom velikom danu te im poručio da su budućnost Hrvatske. Na prvi dan školske godine 2019./2020. za više od 464 tisuće učenika hrvatskih osnovnih i srednjih škola, premijer Plenković se na svom Twitter profilu obratio učenicima prigodnom porukom.

"Svim školarcima, učenicama i učenicima, želim sretan povratak u školske klupe, a svim prvašićima čestitam na njihovom velikom danu", poručio je.
U školskoj godini u kojoj u pojedinim razredima započinje primjena novih kurikuluma, zaželio je učenicima, učiteljima i nastavnicima kreativno ozračje i uzajamno razumijevanje.
"Želim vam školovanje koje će vas obogaćivati znanjem i radošću te školsko ozračje u kojem ćete ostvariti nova prijateljstva. Vaši učitelji i nastavnici, zajedno s roditeljima, bit će vam istinska potpora u učenju i odgoju", istaknuo je Plenković dodavši da su oni budućnost Hrvatske.

 

IZVOR HINA/VRH

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.