Valamar Diamant hotel domaćin trodnevne radionice za mlade poduzetnike

Valamar Diamant hotel domaćin trodnevne radionice  za mlade poduzetnike

Valamar Diamant hotel bit će domaćin trodnevne besplatne radionice 'ISTRAži poduzetništvo' koja će se u organizaciji neprofitne udruge Ekonomska klinika održati od 17. do 19. siječnja u Poreču.

Radi se o besplatnoj edukaciji o različitim metodama koje se koriste u poslovanju poput businesscanvasa, design thinkinga ipitcha. Cilj radionica je potaknuti mlade, ambiciozne osobe na razvoj vlastitih ideja, poboljšanje prezentacijskih vještina, razvoj poduzetničkog duha te suočavanje sa stvarnim poduzetničkim izazovima i rješenjima. Tematika edukacijskog bootcampa bit će detektiranje, analiziranje i rješavanje izazova u zajednici, povezanost izazova u turizmu, inovacije u turizmu, poduzetništvo u turizmu, primjeri dobre prakse i ekoturizam.

Porečani i svi drugi zainteresirani će tijekom projekta imati na raspolaganju mrežu iskusnih predavača i poduzetnika koji ih u razvojnim fazama mogu adekvatno savjetovati. Odgovarat će na sva ekonomska, financijska i marketinška pitanja, ali i ona vezana uz razvoj ideje, pisanje poslovnog plana te načine komunikacije.

Radionica će početi 17. siječnja u 16 sati predstavljanjem projekata, upoznavanjem te podjelom u grupe. Pet mentora pratit će rad 25-30 ljudi, a dan će završiti podjelom casestudyja te međusobnim  povezivanjem. U subotu u 10:00 prvi zadatak bit će detekcija problema te rezimiranje  businesscanvas metodologije za izradu poslovnog modela. Slijedi predavanje pod nazivom „savršeni kupac“, predavanje o pitchu i neverbalnoj komunikaciji, businesscanvas modelu, a naposlijetku će se brusiti detekcija problema (casestudy). Zadnji dan radionice započet će gost predavač, a do 14 sati će svi timovi završavati prezentacije i pripremati izlaganje uz proglašenje pobjednika.

Bit će to sjajna prilika da svi sudionici nauče više o samom poduzetništvu, generiranju vlastitih ideja i timskom radu, a prethodno razvijene ideje će se uobličiti u završnu prezentaciju.

Svi zainteresirani za besplatnu radionicu 'ISTRAži poduzetništvo' mogu se prijaviti putem sljedeće poveznice.

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.