„Dani vina“: u Jasku stižu Barabe, Maja Šuput, Zvonko Bogdan i Miroslav Škoro

Dani vina koncert u Jaski

                                                    

Najpoznatija jaskanska manifestacija „Dani vina“ ove će se godine održati u novom terminu na staroj lokaciji; od 7. do 10. lipnja pod šatorom na Sajmištu gdje će uz bogatu gastronomsku ponudu posjetitelje zabavljati Barabe, Maja Šuput, Zvonko Bogdan i Miroslav Škoro.

 Naime, termin manifestacije promijenjen je inicijativom jaskanskih vinara prvenstveno zbog berbe i povećanog obujma posla u mjesecu rujnu, zbog čega se u potpunosti ne mogu posvetiti organizaciji, ali i uvertire u promjenu samog koncepta manifestacije u budućnosti. Tim povodom, odlučeno je i da se manifestaciji vrati izvorno ime „Dani vina“.

 Svečano otvaranje ovogodišnje manifestacije „Dani vina“ planira se u četvrtak, 7. lipnja,  a već prvog dana za vrhunsku zabavu pobrinuti će se Barabe.  U petak, 8. lipnja atmosferu pod šatorom zagrijat će Maja Šuput, u subotu 9. lipnja legendarni Zvonko Bogdan, a u nedjelju 10. lipnja Miroslav Škoro koji će i zatvoriti ovogodišnje „Dane vina“. Nadalje, nisu zaboravljeni ni oni željni malo drugačijeg glazbenog izričaja. Za njihov dobar provod pod šatorom pobrinuti će se Music Attack i DJ Baggio, čiji će glazbeni repertoar zasigurno zadovoljiti taj glazbeni ukus. U danima održavanja manifestacije očekuje vas bogat kulturno umjetnički program, razni zabavni sadržaji, bogata gastronomska ponuda, vrhunska vina te obrtničko-turistička izložba Eko Etno Jaska.

 Uvod u samu manifestaciju počinje već vikend prije na glavnom gradskom trgu koji će i ove godine biti uređen u „vinskom štihu“. Tako se u petak, 1. lipnja i u subotu, 2. lipnja organiziraju gastro natjecanja „Dani vina & riba fina“ i „Dani vina & divljač fina“, a  u ponedjeljak, 4. lipnja održat će se zanimljiva Vinska radionica, u Žitnici u perivoju dvorca Erdödy.

Puno je razloga da u lipnju posjetite Jasku. Vidimo se!

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.