Božićna, dijelom prodajna, izložba Silvije Benković, video

Božićna, dijelom prodajna, izložba Silvije Benković, video

Virtualnom božićnom izložbom na youtube-u predstavila je svoja likovna djela varaždinska slikarica Silvija Benković. Umjetnica živi i radi u Varaždinu. Članica je Likovnog udruženja Varaždin, a dosad j izlagala na 160 kolektivnih izložbi i sudjelovala na 100-tinjak likovnih radionica. Dobila je nagradu Hrvatskog sabora kulture1987.  te Godišnju nagradu LUV-a 2009.

Silvija je samozatajna autorica, koja svojim tematskim opusom obuhvaća nježniju, onu suptilniju, stranu života, pa tako na njezinim slikama možete pronaći začudnost ljepote života, pitome krajolike, mrtve prirode, cvijeće ili vedute grada u kojem živi ili nekog imaginarnog grada koji je podsjeća na mladost ili djetinjstvo. Slike su tople, bogate koloritom i uvijek ispunjene optimističkim pogledom na svijet i pozitivnom energijom, kojom zrači i sama autorica.

Ovom izložbom, dijelom prodajnom, želi se predstaviti široj publici, a zainteresirani za kupnju njezinih slika mogu se javiti na adresu ateljea: Atelier Silvija Benković, Varaždin, Zavojna 5, mob. 099 4026773 .

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.