Dio događanja bit će realiziran na otvorenom, na Trgu međimurske prirode. Posjetitelji će moći razgledati brvnaru Moj hrast Adam, a djeca će moći uživati u mini adrenalinskom igralištu Rječica. Za događanja na otvorenom u pripremi je i ugodno iznenađenje uz koje nikome neće biti hladno u ovoj zimskoj noći.Svi programi bit će organizirani sukladno svim aktualnim propisanim epidemiološkim mjerama.

S obzirom na to da Noć muzeja 2021. nosi predznak digitalna, dio programa bit će organiziran i preko platforme YouTube. Svi zainteresirani moći će na YouTube kanalu Međimurske prirode pogledati video zapis snimljenog stručnog vođenja kroz postav Centra Med dvemi vodami. Također, Centar će se prezentirati virtualnom tehnologijom. Riječ je o atraktivnoj proširenoj stvarnosti koja donosi prikaz postava u 360 stupnjeva.

Svoj termin za Noć muzeja u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami možete rezervirati na poveznici: https://med-dvemi-vodami.info/2021/01/21/rezervacija-termina-za-noc-muzeja-2021/?fbclid=IwAR0tLLlKsfDsFgaoeKoiGmDKe-SOiKj66em9ooixRb-_1bNf1kVCut2ipFw