Muzej Međimurja nudi suvenir kalendar s najljepšim detaljima dvorca Zrinskih i riznice Međimurja

Muzej Međimurja nudi suvenir kalendar s najljepšim detaljima dvorca Zrinskih i riznice Međimurja

Muzej Međimurja Čakovec nudi suvenir kalendar s najljepšim detaljima dvorca Zrinskih i riznice Međimurja. - Temeljitom obnovom Staroga grada Zrinskih promijenila se ne samo vizura povijesne jezgre Čakovca, nego i percepcija javnosti prema njegovu značaju i važnosti. Konačno je do punog izražaja došao neprocjenjiv turistički kapital koji nam se desetljećima nudio, a nepravedno smo ga prepuštali zaboravu i marginalizaciji. Sada znamo da na vrijednostima koje smo baštinili od Staroga grada možemo odgajati svoju djecu i nadahnjivati se slavnom prošlošću svojih predaka.

 Međutim, to što smo obnovom postigli sada bismo trebali smišljeno i studiozno predstavljati hrvatskoj i europskoj kulturno-turističkoj javnosti, jer bez kvalitetnog „brendiranja“ neće se u širim okvirima za nas niti znati niti čuti.

Načina ima bezbroj, a među njima je i tiskanje kalendara s kvalitetnim i privlačnim fotografijama našeg najpoznatijeg i najposjećenijeg spomenika kulture.  Stoga smo angažirali istaknutog fotografa Denisa Perčića iz studija Reci da, koji je izradio dvanaest jedinstvenih, panoramskih fotografija Staroga grada dimenzija 47x46 cm. Kalendar je prikladan kao božićni ili novogodišnji poklon za prijatelje, bliske i vama drage osobe te domaće i strane poslovne partnere.

Cijena kalendara je 80 kuna. Narudžbe se primaju na tel. 040/313 499, e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a najbolje bi bilo da nas posjetite u muzejskoj suvenirnici i uvjerite se iz prve ruke u kvalitetu proizvoda koji vam nudimo. Usput ćemo vam pokloniti besplatnu ulaznicu za razgled muzeja Riznica Međimurja, rekao nam je o kalendaru muzejski savjetnik i kustos MMČ-a, Zlatko Bacinger.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.