Dvor Trakošćan poziva vas da dođete i uživate u predstavi i radionicama u okviru „Zime u Trakošćanu“

Dvor Trakošćan poziva vas da dođete i uživate u predstavi i radionicama u okviru „Zime u Trakošćanu“

Započnite novu godinu u Trakošćanu posjetom predstavi „Črne noči” u izvedbi Boss teatra, koja će se održati 2.siječnja 2024. s početkom u 18 sati u Viteškoj dvorani dvorca Trakošćan. Predstava je prožeta atmosferama jeze i cinizma, humora i horora, a tematizira dijalog između Veronike Desinićke i njezinog krvnika – kovača. Cijena ulaznice iznosi 10 eura, a zbog ograničenog broja mjesta obavezna je rezervacija.

Dvor Trakošćan poziva sve zainteresirane na radionice koje se održavaju u sklopu programa „Zima u Trakošćanu“ od 2. do 5. siječnja.

Uz edukativne radionice najmlađi se posjetitelji mogu upustiti u detektivsku avanturu na radionici „Mali detektivi“ koja se održava 5. siječnja ili se upoznati s izradom maski tehnikom kaširanog papira na dvodnevnoj radionici 3. i 4. siječnja. Cijena sudjelovanja po radionici iznosi 10 eura, a u cijenu je uključena i ulaznica za muzej. Radionice će trajati od 10 do 12 sati. Zbog ograničenog mjesta najave su također obavezne, a mogu se obaviti putem e – maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. preko kojeg se obavljaju i rezervacije karata za predstavu.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.