Davis Cup trofej stigao u Muzej za umjetnost i obrt

Davis Cup trofej stigao u Muzej za umjetnost i obrt

Veliki pokal Davis Cupa za 2018. godinu, koji su po drugi puta u povijesti osvojili hrvatski tenisači, danas je iz Londona iz sjedišta ITF-a (International Tennis Federation), stigao u Zagreb u Muzej za umjetnost i obrt. Svi posjetitelji muzeja i ljubitelji sporta Davis Cupa trofej ili popularnu salataru moći će razgledati od 21. prosinca. Pokal će biti izložen u atriju Muzeja za umjetnost i obrt.

Današnjem preuzimanju Davis Cup trofeja nazočili su izvršni direktor HTS-a Marin Galić, stručna suradnica HTS-a Suzana Knežević, ravnatelj Muzeja za umjetnost i obrt Miroslav Gašparović, voditeljica odjela marketinga i PR-a MUO, mr.sc Vesna Jurić Bulatović, te stručni muzejski tim tehničara.

Suradnjom Hrvatskog teniskog saveza i Muzeja za umjetnost i obrt trofej će biti izložen i moći će se razgledati sve do studenog 2019. godine.

Kao što je poznato, pokal Davis Cupa bio je izložen prvi puta prije trinaest godina u Muzeju za umjetnosti i obrt, točnije 2005. godine kada ga je razgledalo više desetaka tisuća posjetitelja.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.