Max Juričić odao počast prijatelju Vladi Divljanu

Max Juričić odao počast prijatelju Vladi Divljanu

 

Prijateljstvo i suradnja starih prijatelja Maxa i Vlade ima dugu povijest, a ostala je zabilježena na legendarnom EP-u ”4 godišnja doba” i koncertnom albumu ”[email protected]” u izdanju Aquarius records.
 

Evo što Max Juričić kaže o pjesmi ”7 nota 100 života”: 

"Vlada nas je ostavio prije 5 godina u trenutku kad smo zajedno s bendom Ljetno kino snimili jednu od njegovih najljepših pjesama ”Samo jednu ljubav imam”, a njegove stare pjesme odjenuli u novo ruho. Svakog proljeća okupe se prijatelji u njegovu čast, lani povodom premijere filma Nebeska tema, a prije toga na koncertima u beogradskom Sava centru i zagrebačkoj Tvornici kulture. ”7 nota 100 života” je moj mali doprinos da suradnju s Vladom Divljanom simbolično produžim još jednom pjesmom, a njegov vedri duh da i dalje bude s nama."

4. ožujka pjesma "7 nota 100 života" premijerno će se emitirati u programu radija Yammat FM od kada će biti dostupna i na digitalnom servisu Deezer, a istog datuma u Srbiji kreće emitiranje na radiju RTS 202.

Od 23. ožujka na našem You Tube kanalu kreće emitiranje videa u režiji R.J. Gonza i pjesma će biti u programu svih radijskih stanica.


 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.