Poruka Zacka Dusta koji je "doskočio koronavirusu" live streamom s Jadrana

Poruka Zacka Dusta koji je "doskočio koronavirusu" live streamom s Jadrana

Koronavirus teško je pogodio i kulturnjake, a osobito slobodne glazbenike i cijelu glazbenu scenu. Ali ni tu ne treba gubiti nadu, poručuje Varaždinac Zack Dust, koji će, iako zbog koronavirusa ne može nastupati uživo pred publikom, ovih dana putem svog Facebook profila dijeliti svoju svirku prijenosima uživo s nekoliko jadranskih destinacija .

- Mi “freelanceri” izgubili smo svoje poslove zbog koronavirusa i ostali bez prihoda i na nama je da pokušamo nešto poduzeti. Zbog otkazanih nastupa odlučio sam otići na “road trip” prema Jadranu.Na cesti planiram raditi video uratke za sve vas koji ste u izolaciji! Putem svog Facebook profila “postat” ću live snimke svojih pjesama, covera i ostale video uratke s putovanja!

Vjerujem da ću okupiti ljubitelje glazbe i avanture na virtualnim platformama koje su nažalost jedine “Corona free”. Glazba, pjesma i video uratci su naravno besplatni. Svi ste pozvani da ih popratite, još bolje ako ih “lajkate” i dijelite !!! Pozvani ste i da po želji donirate određena sredstva, a za uzvrat, tko donira, dobiva moj studijski album.

Ne radim to samo zbog sebe već zbog svih kolega glazbenika koji su u sličnoj situaciji. Sve donacije podijelit ću s glazbenicima (diljem svijeta) koji su u sličnoj situaciji. Ovim putem molim da me slobodno kontaktiraju via PM!!! Ekipa pazite se! Budite veseli, “Corona free” i odgovorni jedni prema drugima!"

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.