Hrvatska se pojavljuje u talijanskom ljetnom hitu “Ti aspetto sulla spiaggia”, tekstopisac ponovno Ivo Šćepanović

plaža

Hrvatska se pojavljuje u talijanskom ljetnom hitu “Ti aspetto sulla spiaggia”. Zajedno s plažama Sardinije i Sicilije u pjesmi Ermanna Fabbrija spominju se i hrvatske plaže. Pjesma je već tri tjedna na radio postajama u Italiji, a sada je snimljen i video spot. Isti pjevač, Ermanno Fabbri ranije ove godine imao je hit “Mi manca il calcio”. Stihove za obje pjesme napisao mu je Ivo Šćepanović. 

Ljetna uzrečica "Čekat ću te na plaži " pojavljuje se i u videu na plaži nakon najduže zime u povijesti. Tekst za  "Čekat ću te na plaži" napisao je  hrvatski novinar Ivo Šćepanović, uglazbili su ga i otpjevali Ermanno Fabbri i Sardinijanac Tiziano Cannas, te se već tri tjedna vrti na radiju.Tekst je to koji govori o očekivanju ljubavi i ljepoti plaža na Siciliji i Sardiniji i u Hrvatskoj. Drevna crvena nit izrađena od soli, vjetra, mora i sunca objedinjuje tri zemlje Mediterana,međutim, video je snimljen u Hrvatskoj.

Glazba Ermanna Fabbrija, gitara, praćena instrumentalnim zvukom vjetra Tiziana Cannasa, a riječ je o glazbenom broju koji bi mogao postati nova uzrečica ljeta 2020. godine.Tekst koji govori o strasti prema ženi, stvarnoj ili zamišljenoj ženi nije poznato: istinska je himna posvećena ideji o ljubavi - pravoj, dubokoj i suptilno romantičnoj. Pjesma bi mogla postati nova himna ljubavi za ljeto 2020. godine, piše Mediteran news.

https://mediterranews.org/2020/07/ti-aspetto-sulla-spiaggia-video/ 

VIDEO: https://youtu.be/cPlvtdh6Bv8

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.