Doček nove 2021. uz Dyaco Online

Doček nove 2021. uz Dyaco Online

 

Nakon što su nam pripremili 'Božićnu idilu', prekrasnu blagdansku pjesmu i novi album  'Skladište broj 7', u izdanju Hit Recordsa, ekipa iz Dyaca, ide dalje.

Iako će Silvestarska noć ove godine biti bitno drugačija, bez organiziranih dočeka i koncerata, jedna će stvar ipak biti po starom, prirediti će vam najbolju zabavu i 'ludilo' u vašem dnevnom boravku!

U najluđoj noći u godini, četvrtak 31.12. budite uz tamburaše Dyaco, od 22:00 sata u vrhunskom online programu i koncertu, putem njihovog YouTube kanala.

'Vjerujemo da ovogodišnji doček nitko nije mogao niti zamišljati u ovoj formi, ali dobra je stvar što se zahvaljujući svim dostupnim tehnologijama ljudima može i u ovim okolnostima priuštiti zabavu usred dnevnog boravka.

Novogodišnji program zamišljen je kao jedan interaktivni susret s publikom gdje će uz pjesmu i dobru zabavu biti ponešto iznenađenja za sve gledatelje. Pripremamo spektakl koji će imati originalni i prigodni scenarij, voditelje te profesionalnu podlogu u liku i djelu video produkcije, svjetlosnih efekata i drugog popratnog sadržaja, a šuška se da bi mogla pasti i nagradna igra.

Program počinje u 22:00 sata i trajati će duže od 2 i pol sata. Iako se ključnim, smatra onaj dio večeri u kojemu će nam otkucati ponoć, mi ćemo od prve do zadnje sekunde pružiti sve najbolje od sebe na pozornici i proširiti pozitivnu energiju do svakog doma.', ističu iz Dyaca.

Iako je riječ o tamburašima, Dyaco je odavno poznat i prepoznat kao band koji svojom glazbom pomiče granice. Riječ je o spoju tradicionalnog i urbanog, a prvi su u svijetu uveli električne tambure. Upravo stoga, tijekom novogodišnjeg online koncerta, pjesmom će 'proputovati' sve dijelove Hrvatske i svijeta, ali će pritom svakako obratiti pažnju i na slavonsku glazbenu baštinu.

'Kako se za Dyaco uvijek voli reći, svirat ćemo stilove "od Bacha do sevdaha" kako bismo zadovoljili glazbene ukuse svakog kućanstva i napravili sjajnu atmosferu za sve koji će pratiti program, što toplo želim preporučiti.

Onaj osjećaj kada s vama na punom trgu pjevaju stotine ili tisuće ljudi teško je zamijeniti. Međutim, mi ionako u današnje vrijeme živimo online, možda čak i previše, stoga znam da će ovakva vrsta dočeka Nove godine doprijeti do ljudi, a to je naposljetku i najvažnije.

Bez obzira što će pred nama stajati kamere, a ne nasmijana lica, mi znamo da će te kamere pronaći put do ljudskih srca i razveseliti gledatelje, tako će naša misija, uvjereni smo i na ovaj način biti uspješni izvršena.'

Četvrtak, 31.12. od 22h, Đakovčanke i Đakovčani, imati će prilike pratiti novogodišnji program na službenom YouTube kanalu tamburaškog sastava Dyaco.

I zato, bez puno razmišljanja, pripremite, televizore, mobitele, tablete, laptope ili eventualno modernije tostere i budite online uz Dyaco!

Foto: Mario Šulina

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.