Sudionici ovogodišnje Dore predstavili se u YouTube emisiji „Eurosong od doma“

Sudionici ovogodišnje Dore predstavili se u YouTube emisiji „Eurosong od doma“

YouTube je na kanalu EurosongHR emitirana posebna emisija „Eurosong od doma – Dora edition“ u kojoj su nastupili svi sudionici Dore 2021. Bilo je to svojevrsno zagrijavanje dva tjedna uoči velike završnice ovogodišnjeg hrvatskog izbora pjesme za pjesmu Eurovizije u kojoj smo mogli čuti neke od najvećih hitova iz bogate povijesti održanih Dora.

Popularni portal eurosong.hr odlučio je tako na zanimljiv način predstaviti ovogodišnje sudionike Dore i odati počast dugoj povijesti ovog natjecanja koja je započela još davne 1993. godine. U emisiji na YouTubeu tako su se predstavili Tony Cetinski i Kiki Rahimovski, Nina Kraljić, Sandi Cenov, Mia Negovetić, Albina, Filip Rudan, Cambi, Brigita Vuco, Ella Orešković, Bojan Jambrošić i Ashley Colburn, Beta Sudar, Bernarda, Eric Vidović i ToMa, a u emisiji su kao gosti sudjelovai i Roko Blažević, pobjednik povratničke Dore 2019. godine te Uršula Tolj, urednica Dore i šefica hrvatske eurovizijske delegacije.

Tako smo u izvedbi sudionika Dore 2021. čuli pjesme poput „Sexy Cool“, „Odjednom ti“, „Tuga dolazi kasnije“, „Marija Magdalena“, „Sveta ljubav“, „Kao rijeka“, „Nek' te zagrli netko sretniji“, „Divlji vjetre“, „Stotinama godina“ i mnoge druge koje se i dan danas rado slušaju.

„Ideja o emisiji je nastala kao reakcija na prošlogodišnje otkazivanje Eurosonga, kada je emitirana prva epizoda. Htjeli smo, u svibnju, kada se inače Eurosong održava, a prošle godine ga nažalost nije bilo, zadržati tu eurovizijsku atmosferu. Izvođačima s Dore 2021. se jako svidjela ideja o epizodi emisije u kojoj bi zapjevali najveće hitove iz bogate glazbene povijesti Dore i rado su se odazvali. I tako smo se dva tjedna prije održavanja Dore na najbolji način zagrijali za opatijski spektakl“, rekao je Ivan Horvat, glavni urednik eurosong.hr-a.

Osim izvedbi pjesama, izvođači su otkrili i više detalja o svojim pjesmama čije jednominutne isječke premijerno pušta Hrvatska radiotelevizija u subotu, 6. veljače. Cijele, trominutne pjesme premijerno ćemo čuti na velikoj završnici Dore 2021.

Cijelu emisiju moguće je pogledati na linku, a na portalu eurosong.hr moguće je dati glas i za najdraži nastup iz emisije.

Više informacija o tome što sve publiku čeka dostupno je na portalu eurosong.hr i njihovim društvenim mrežama.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.