Adastrin četvrti studijski album "Zrno malo" savršen je prikaz onoga čemu trebamo težiti

Adastrin četvrti studijski album "Zrno malo" savršen je prikaz onoga čemu trebamo težiti

Album "Zrno malo" na svojstven način prikazuje čovjekovu jačinu i veličinu, te onome čemu bi svatko od nas trebao težiti, a to je poniznost. Adastra nas je još jednom uspjela osvojiti dubinom svojih poruka satkanih u jednostavne, a opet sadržajne tekstove popraćene snažnim melodijama. 

"Zrno malo" skupilo je čak 26 kvalitetnih autora, glazbenika i suradnika, koji su zajedničkim doprinosom iznjedrili ovo maestralno djelo. Od 12 pjesama koje se nalaze na albumu, četiri pjesme otpjevane su s gošćama pjevačicama, a tri su pjesme nastale u suradnji s poznatim hrvatskim glazbenicima Matijom Dedićem, Nikom Antolos i Helenom Bastić.

"Jako smo sretni i počašćeni što je na našem novom albumu gostovalo toliko vrhunskih glazbenika i autora. Snimali smo ga polagano, ali detaljno s puno emocija koje smo zapisali u pjesmama.", zaključio je Jeronim Marić, frontmen grupe te autor glazbe i stihova većine pjesama. 

Na albumu se nalazi i istoimena pjesma "Zrno malo" nastala u skladnoj simbiozi s našim vrhunskim pijanistom Matijom Dedićem, koji nije nimalo dvojio oko ove suradnje: "Čim sam poslušao pjesmu, čuo sam se s Jeronimom i pristao na suradnju."

Uz Jerka Marića, koji je autor deset pjesama, na albumu je radio i veliki hrvatski hitmejker Željko Krznarić, autor stihova "Još u sve vjerujem" i "Zrno malo". Ovime je ovjekovječena prva njihova suradnja, a vjerujemo da će ona biti samo jedna u nizu.

Adastrin novi album "Zrno malo" idealna je podloga za nježna poslijepodneva, misaona lutanja i bijeg od svakodnevice, jer nam pruža baš ono što nam je najpotrebnije - spokoj i topli zvuk, čvrst kao najdraži zagrljaj. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.