Vlatko Stefanovski, Rade Šerbedžija i Bajaga & Instruktori dobitnici Zlatne Bubamare

Vlatko Stefanovski, Rade Šerbedžija i Bajaga & Instruktori dobitnici Zlatne Bubamare

Aktualni album gitarističkog virtuoza Vlatka Stefanovskog, "Taftalidze Shuffle", na sinoć održanom online izdanju popularne makedonske zabavne manifestacije Zlatna Bubamara Popularnosti, osvojio je nagradu za najbolji album u 2020. godini.

Album u izdanju diskografske kuće Croatia Records snimljen je tijekom 2020. godine, a nedugo nakon objave CD-a, u samom finalu iste godine, okitio se statusom glazbenog bisera, dok je prvi singl Ogledalo postao pjesma za sva vremena. Početkom godine objavljeno je i LP izdanje albuma Taftalidze Shuffle koje se tjednima nalazi na službenoj listi najprodavanijih vinila u Hrvatskoj.

Među nagrađenima su se uz Vlatka našli i Rade Šerbedžija koji je sa singlom "Eto pjesma" osvojio Zlatnu Bubamaru za najbolju pjesmu 2020., te Bajaga & Instruktori, čiji je koncert na Tašmajdanu za Crvenu zonu nagrađen kipićem za karantenski koncert godine.

Manifestacija Zlatna Bubamara Popularnosti najpoznatiji je događaj te vrste u Makedoniji, a i diljem regije. Ovogodišnje izdanje bilo je prilagođeno našem vremenu - sve se odvijalo online, uz poštivanje epidemioloških mjera.
 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.