Adria Muzzik Video Awards 2020.

Adria Muzzik Video Awards 2020.

Regionalni festival AMVA 2020., koji vrednuje umjetnička ostvarenja glazbene i filmske i videoprodukcije stigao je do velikog finala. Žiri je imao čast da uz veliki rad nominira najbolje spotove u 16 kategorija od preko 3000 produciranih glazbenih spotova u periodu od 2018. do 2020. godine. A gledatelji glazbenih TV kanala su glasali za naljbolje nominirane spotove na web stranici www.muzzik.tv.

U subotu i nedjelju u 22:30 sati na kanalima RTS3 (Srbija) i Jugoton (Hrvatska) gledat ćemo najbolje plasirane spotove i pobjedničke radove. Videoporukama obratit će nam se aktualne i buduće zvijezde nove regionalne scene, nominirani i pobjednici AMVA 2020. 
 

Pobjeđuju li gitare otkrit ćemo u ovim specijalnim 90-minutnim emisijama festivala koji pokriva najpopularnije žanrove, od hip-hopa, popa, EDM-a, indie rocka do fusion selekcije. 

AMVA 2020. snažno pokazuje da kreativnost glazbenih i filmskih umetnika pandemija nije mogla ugasiti. Najnoviji videoradovi nagovještavaju da nas očekuje burna koncertna sezona i velika kreativna borba za pozicije u novom glazbenom poretku. 
Solidarnost autora videospotova prema kolegama iz glazbene industrije je gotovo nevjerovatna. To se vidi u prikazanom produkcijsko-kreativnom nivou ostvarenja, koja daleko nadilaze realne budžete za realizaciju spotova u vrijeme pandemije, a bez koncerata. 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.