Colonia će rasplesati vodičku pozornicu hitom "Sama"

Colonia će rasplesati vodičku pozornicu hitom "Sama"

CMC festival u Vodicama i ove godine ugostit će brojne glazbene zvijezde, a svakako jedno od najjačih imena je Colonia. Kažu da svake godine na festival dolaze zbog publike i dobre atmosfere, a Boris Đurđević ističe da ovoga puta dolaze na before s obzirom da nema aftera.

"Sve u vezi Vodica je najbolja stvar, kupala sam se tamo kao dijete, a radila sam i prve studentske poslove. Vodice su sve", kaže pjevačica Ivana Lovrić koja se raduje povratku u Vodice i to s pjesmom "Sama" koju potpisuje u potpunosti Boris. "Pjesma je to koja me dosta namučila, ali sam zadovoljan kako je ispalo. Radili smo je do zadnjeg daha, a zapravo Ivana je u studiju do snimila bez muke. Mijenjali smo aranžman dosta puta. U pitanju je retro synth pop zvuk i nastavak je to priče proteklih pjesama. Užasno brza pjesma", kaže Boris.

Grupa Colonia sigurno će "zapaliti" pozornicu u Vodicama, a publika će se na prvo slušanje zaljubiti u pjesmu "Sama". Spot bi trebao uskoro ugledati svjetlo dana, a do tada pjesmu možete poslušati OVDJE.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.