Uz prisustvo kolega i prijatelja glazbenika Željen Klašterka predstavio izdanje "Gold Collection"

Uz prisustvo kolega i prijatelja glazbenika Željen Klašterka predstavio izdanje "Gold Collection"

Željen Klašterka jedan je od onih autora koji djeluju samozatajno, a trag koji ostavljaju iza sebe je neizbrisiv i iznimno bogat. Dovoljno je samo reći da je autor pjesme "Nek ti bude ljubav sva" s kojom je Tony Cetinski predstavljao Hrvatsku na Eurosongu, ili da je osnovao grupu K2 koja kasnije postaje Divas te da se brinuo o karijerama Đanija Stipaničeva i Renate Sabljak, a često ćete na Hrvatskoj radioteleviziji čuti uvodne špice brojnih emisija koje je upravo Klašterka skladao.
 Croatia Records je krajem godine objavila dvostruko kompilacijsko CD izdanje "Gold Collection" na kojem se nalaze najveće uspješnice Željena Klašterke podijeljene u dva dijela, na njegovu etno i pop karijeru. Izdanje je predstavljeno u vrtu Croatia Recordsa ovog utorka, a nazočili su njegovi kolege i prijatelji glazbenici te predstavnici medija. Među njima su i Tena Vodopija i Barbara Suhodolčan koje su izvele nekoliko pjesama, ali i Danijela Pintarić, Neki to vole vruće, Miro Ungar, Rajko Suhodolčan, Mirko Švenda Žiga, Max Hozić, Željko Krznarić i mnogi drugi. 

"Uzbuđen sam zbog svega ovoga, prvo zbog samog izdanja, a onda i zbog ove lijepe promocije. Ovo je priznanje koje mi puno znači jer ipak vidite da ste nešto postigli, da je netko prepoznao vaš rad. Stoga se zahvaljujem Croatia Recordsu, direktoru Želimiru Babogredcu, Nikoli Kneževiću koji je zapravo urednik izdanja, ali i drugima koji su pomogli da se ova kolekcija objavi. Postoje ljudi koji nisu pretjerano eksponirani javno, stoga je uloga edicije Gold Collection važna i velika je čast biti dio nje", rekao je Željen Klašterka koji je na promociji predstavio i svoj novi glazbeni projekt s Barbarom Suhodolčan, C'est la vie, a koji je spoj cabareta, operete i šansone. Drugi projekt je suradnja s Tenom Vodopijom, a ekskluzivno su izveli pjesmu koja će biti dio ovogodišnje Šibenske šansone.
 Željen Klašterka je nakon službenog predstavljanja izdanja svečano zarezao tortu koja je samo za ovu prigodu nazvana "Nek ti bude ljubav sva", a izradila ju je trostruka državna prvakinja u slastičarstvu Mirjana Špoljar.
Dvostruko CD izdanje "Željen Klašterka: Gold Collection" možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa, a na webshopu je u tijeku akcija povodom Europskog nogometnog prvenstva s 30 posto popusta.

 Foto: Kristina Vrdoljak

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.