Prostor za naslov ITD band na vrhu top liste HR2

Prostor za naslov ITD band na vrhu top liste HR2

Poznati pop rock sastav kojeg prate nezaboravni hitovi 'Sonja', 'Gradske cure', 'Lagano umirem u tvome sjećanju', i mnogi drugi,   našao se na prvom mjestu ovotjedne top liste Top 20 pop rock Hrvatskog radija sa pjesmom „Kao sjena si koja me prati“. Pjesmu autorski kao i sve pjesme ITD banda potpisuje poznati skladatelj i tekstopisac Miroslav Rus.

Na putu prema svom petom studijskom albumu ovo je šesti singl ITD banda koji donosi prepoznatljivi zvuk 80-tih, protkan zvukom modernog doba. Prvo mjesto na top listi svakako je vjetar u leđa na putu ka novom albumu.

Svoje zadovoljstvo ovim velikim skokom pjesme 'Kao sjena si koja me prati', nije krio ni sam Rus,

'ITD band je moja velika i prva ljubav, i Iako su nas malo usporila sva ova događanja oko korone, želja za ostvarenjem petog albuma jača je od svega. 'Kao sjena si koja me prati' urađena je iz iste te želje, s puno ljubavi i iz sve snage, te mi je zbog toga izuzetno drago što se baš ona našla na samom vrhu top liste Top 20 Hrvatskog radija. Zahvalan sam i publici i urednicima na podršci koju nam pružaju i napravit ću sve da ih sa petim albumom ne razočaram. rekao je Miroslav Rus.

Photo: Hit Records & Hit Produkcija

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.