Mia Dimšić predstavila knjigu "Cesta do sna" u novootvorenom Klubu Kazališta Komedija

Mia Dimšić predstavila knjigu "Cesta do sna"  u novootvorenom Klubu Kazališta Komedija

U novootvorenom Klubu Kazališta Komedija, jedna od najpopularnijih mladih kantautorica, Mia Dimšić, predstavila je svoju prvu knjigu "Cesta do sna". Mia je autobiografsku knjigu objavila krajem 2020. godine, a sinoć je pred okupljenom publikom među kojima je bilo poznatih kolega i prijatelja, opisala kako je ona nastala. O djetinjstvu, uspjehu, tamburijadama, uzorima, sportu, knjigama koje voli čitati i naravno o glazbi, Mia je "totalno iskreno" razgovarala s Nevenom Kepeskim, sinoćnjim moderatorom promocije i jednim od nakladnika, "Media Bar" te Klaudijom Čular, predstavnicom diskografske kuće Croatia Records, također nakladnika Mijine knjige. U proteklih šest godina, od prvog singla "Budi mi blizu" s kojim je 2015. godine profesionalno zakoračila u glazbeni svijet pa do danas kad su iza nje tri studijska albuma, Mia Dimšić postala je omiljena pjevačica koja je svojim pjesmama osvojila publiku i struku koja ju je nagradila brojnim nagradama, među kojima je i već osam osvojenih Porina.
  
"Dugo smo čekali pravu priliku za zagrebačku promociju knjige i drago mi je da smo baš u ovom prekrasnom prostoru Kluba Kazališta Komedija u kojem sam mogla okupiti svoje drage prijatelje i kolege. Nestvarna mi je još činjenica da držim svoju knjigu i da su sad sve moje priče dostupne svima i da ih svi mogu čitati. Bez obzira na tu činjenicu to je jedan oslobađajući osjećaj. Ničega se ne moraš sramiti, ni odrastanja, ni prvih ljubavi, ni neuspjeha jer svi ti događaji imaju svoje zašto i svoj smisao, a to tek shvatiš kasnije. Moja biografija je sasvim iskrena, pišući je i kopajući po svojim dnevnicima imala sam osjećaj da sam bolje upoznala samu sebe, i mislim da se ta iskrenost prepoznaje", rekla je Mia o svojoj knjizi.  
 
Publika je uživala i u nekoliko Mijinih hitova koje je izvela uz akustičnu gitaru.  "Izvela sam nekoliko svojih najdražih pjesama i ovaj prostor je baš idealan da ih izvedem ovako sama uz gitaru. Doduše, veselim se i adventskom nastupu 4. prosinca na Zrinjevcu i to uz moj bend, a osim prigodnih božićnih autorskih pjesmama s albuma "Božićno jutro", otpjevat ću i neke tradicionalne božićne pjesme te naravno i ostale hitove", dodala je Mia.  
 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.