HNK Varaždin, 11. veljače - solistički koncert pijaniste Rolanda Grlice

HNK Varaždin, 11. veljače - solistički koncert pijaniste Rolanda Grlice

HNK u Varaždinu poziva zainteresiranu publiku na atraktivan solistički koncert pijaniste Rolanda Grlice koji će se održati u petak, 11. veljače s početkom u 19,30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu. Koncert je organiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija RH.

Roland Grlica sudjelovao je u nizu domaćih i međunarodnih natjecanja osvajajući brojne nagrade među kojima se ističe značajan broj prvih nagrada. Nastupao je kao solist uz Zagrebački komorni orkestar, Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije i Zagrebačku filharmoniju. Redovno održava solističke koncerte diljem zemlje i u inozemstvu. Za svoje uspjehe primio je priznanja Ministarstva znanosti i obrazovanja za školske godine 2010./2011. i 2012/2013. i Plaketu grada Zagreba 2010. godine. Ivanić-Grad mu je za istaknuti angažman u kulturi i javnom životu 2015. godine dodijelio Godišnju nagradu.  

Na koncertu u Varaždinu predstavit će se djelima J. S. Bacha, W. A. Mozarta, F. Poulenca, F. Chopina i R. Schumana. Ulaznice za koncert su besplatne, a potrebno ih je rezervirati i podići na blagajni Kazališta.

Kontakt blagajne: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; 042 200 250

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.