Vanna koncertom karijere obilježava 30 uspješnih godina na glazbenoj sceni

Vanna koncertom karijere obilježava 30 uspješnih godina na glazbenoj sceni

Vannin slavljenički koncertni spektakl "Narodni predstavlja: Vanna, 30 godina - Puna memorija" je pred nama. Samo nekoliko dana dijeli nas od najiščekivanijeg koncerta u Areni Zagreb ove godine, koji će biti kruna tridesetogodišnje karijere jedne od najuspješnijih autorica i vokalistica. Biti će to prava glazbena i plesna poslastica za sve obožavatelje koji će 7. svibnja napuniti Arenu.
 
"Približava se veliki koncert u Areni i silno mu se radujem. Što je 7. 5. bliže, uzbuđenje raste. Odlična je vijest što napokon nema nikakvih ograničenja za dolazak publike, poput testiranja i Covid potvrda. To je srećom iza nas. Prateći sastav koji je zaista velik, uz moj standardni za ovu priliku i dodatno pojačan, te plesači i ja vježbamo program koji naša publika voli i željno iščekuje, a kako je taj dan sve bliže, red je da otkrijem i još neka iznenađenja. Vjerujem kako već svi znaju da će mi se na spektakularnoj pozornici pridružiti Boytronic i zajedno ćemo izvesti neke od najpopularnijih pjesama iz vremena grupe ET. Te su pjesme dio repertoara, ali se u ovakvom društvu ne viđaju i ne čuju nikada. To je samo za Arenu, to je taj trenutak", otkrila je Vanna tako obožavateljima ono što su dugo priželjkivali.
 
Specijalna je to prilika za sve koji su kupili kartu, i za one koji će to tek napraviti, da nakon čak 24 godine opet čuju i vide Vannu i Boytronica zajedno na pozornici te s njima zapjevaju najpoznatije hitove legendarnog ET-a uz koje smo svi odrasli. Nije Vanna mogla odoljeti da publici ne pruži više razloga za dolazak pa je predstavila još dvoje glazbenih gostiju.
 
"Kako je taj koncert ujedno i obilježavanje cjelokupne karijere, jako se radujem što mogu najaviti kao gosta i Ilana Kabilja s kojim sam započela glazbenu karijeru i koji će izvesti svima dragu pjesmu 'Kad nema ljubavi' za koju sam napisala tekst. Bit će to prvi nastup Ilana nakon više od 20 godina. I za kraj, ali ne manje važno, imam i gošću nove, mlade generacije glazbenika koju jako volim, a to je Zsa Zsa s kojom me osim ljubavi prema glazbe veže i naš uspješni duet 'Tragom tvojih tragova'", najavila je glazbena diva.
 
Za koncert je spremna i velika plesna koreografija nastala pod palicom poznatog koreografa Alena Sesartića, uz pomoć Larise Lipovac, u režiji Virne Hošnjak. Čak se 100 plesačica i plesača prijavilo na audiciju za koncert, a odabrano je samo 12 najboljih. Na pozornici će se njima pridružiti i Petra Hajduk, svjetski poznata plesačica s Londonskom adresom, koja je surađivala s najvećim svjetskim zvijezdama, poput Robbieja Williamsa, Cheryl Cole, Sama Smitha, Due Lipe, Lady Gage.
 
Uz produkciju svjetske razine, istaknute glazbene goste, plesačice i plesače, Vanna će izvesti pjesme svog bogatog, tridesetogodišnjeg repertoara, a cijeli koncert će biti presjek njezine velike karijere od devedesetih godina pa sve do posljednje, nedavno objavljene, pjesme "Želja". Publiku tako 7. svibnja od 20 sati u Areni Zagreb očekuje jedinstveni show zahvaljujući brojnim hitovima poput "Loš trenutak", "Kao da me nema", "Kao rijeka", "Tek je 12 sati", "Puna memorija".
 
"Vjerujem kako će na koncertu biti za svakoga ponešto, a mi vam obećavamo vrhunski provod!", navodi Vanna.
 
Ulaznice za koncert glazbene dive, koji smo napokon dočekali, mogu se nabaviti putem sustava Eventim. Zahtjeve za akreditacije za koncert "Vanna, 30 godina - Puna memorija", koji će se održati 7. 5. 2022., možete poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 5. 5. u 12:00 sati.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.