“Festivalski bend” koncertom najavljuje 4. Fažana Media Fest

“Festivalski bend” koncertom najavljuje 4. Fažana Media Fest

Rock bend COTA G4 svira u Fažani ovog petka, 24. lipnja od 21 sat na Ljetnoj pozornici Multimedijalnog centra. Ekipa ovog odličnog benda u raznim kombinacijama uz sve ostalo je i festivalski bend Fažana Media Festa koji, između ostaloga na ovaj način najavljuju i na kojem će ponovo svirati i ovog rujna.  Vidimo se u petak u Fažani. Ulaz je, kao i uvijek, slobodan.

Tradicionalni termin, drugi tjedan rujna, u Fažani će biti ispunjen stručnim skupovima, ali i mnogim sadržajima vezanima za novinarstvo i medije koji će biti zanimljivi i široj publici kao što to i inače činimo.

 Festivalski program sadržavat će tematske rasprave, izložbe, projekcije filmova te scenske nastupe. Biti će predstavljene knjige čije su autorice novinarke. Prateći program uključivat će i tri glazbene večeri.

4. Fažana Media Fest, međunarodni multimedijalni novinarski festival, kao i sve dosadašnje, organiziraju Centar za istraživačko novinarstvo kao glavni organizator te Općina Fažana, Turistička zajednica Fažana i udruga Informo kao suorganizatori. I ove godine imat ćemo nekoliko međunarodnih partnera.

Sve dodatne informacije možete dobiti:

na web stranici Fažana Media Festa (www.fazanamediafest.eu)
upitom elektroničkom poštom (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
ili telefonom (098-484-049 / 091-6642-224)

 
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.