„Vrijeme ljubavi“, koncertna čarolije Zorice Kondža - tvrđava sv. Mihovila, 15. kolovoza

„Vrijeme ljubavi“, koncertna čarolije Zorice Kondža - tvrđava sv. Mihovila, 15. kolovoza

Najstarija šibenska tvrđava sv. Mihovila, spremna je za pravu glazbenu poslasticu. Zorica Kondža nastupiti će na jednoj od najljepših jadranskih pozornica, a svoj veliki koncert pod nazivom 'Vrijeme ljubavi' održati će 15.08.. Savršeno je to mjesto za presjek tridesetpetogodišnje karijere omiljene glazbenice, a svi vi koji volite i jedva čekate uživo slušati Zoricu Kondžu, ne zaboravite podvući upravo ovaj datum u svojem kalendaru.

'U čarobnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila pozivam vas da zajedno provedemo nezaboravnu večer posvećenu ljubavi. Prisjetit ćemo se mojih najljepših pjesama kroz trideset i pet godina solističke karijere na poseban dan kojega s nestrpljenjem iščekujem 15.08., na Veliku Gospu. Prepustit ćemo se glazbi i emocijama i večer pretvoriti u noć za pamćenje. Hvala vam dragi moji što zbog vas još uvijek trajem!', poručila je Zorica.

Jedinstven vokal koji nosi posebnu snagu i emociju, te zvuci mnogobrojnih hitova prožetih mediteranskim duhom kao što su 'Zar je voljeti grijeh', 'Sve je noćas protiv nas', 'Tako je lako' i brojnih drugih, itekako obećavaju večer vrhunske glazbe i odlične zabave, o kojoj će se, sigurni smo, još dugo pričati.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme za koncert 'Vrijeme ljubavi', i ulaznice potražite na službenoj stranici Eventima - https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/zorica-kondza-vrijeme-ljubavi-sibenik-tvrdava-sv-mihovila-1289190/performance.html , kako biste 15.kolovoza s nama uživali u čarobnoj večeri sa Zoricom Kondžom.

Foto: Igor Kelčec

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.