CMC 200 Party u Tvrđavi Brod oduševio slavonsku publiku

CMC 200 Party u Tvrđavi Brod oduševio slavonsku publiku

Koncertnim nastupima u Tvrđavi Brod otvoreno je 6. izdanje CMC 200 Slavonija festa. Tri mušketira - Zlatko Pejaković, Mladen Grdović i Jasmin Stavros, Ivana Kovač, Gazde i Ivan Martić Ivica oduševili su publiku koja se okupila u odličnom raspoloženju i ugođaju novouređene tvrđave.

Publika svih generacija pjevala je i plesala na najveće hitove svojih omiljenih izvođača. CMC Party opravdao je očekivanja svih koji su došli uživo čuti najbolje od domaće zabavne glazbe. Potaknuti sjajnom atmosferom, svi koncerti trajali su i duže od očekivanog što je publiku dodatno obradovalo. 

CMC Party otvorila je Ivana Kovač uz velike ovacije brodske publike, a velika festivalska pozornica bila je savršen plato za naše najpoznatije “zabavnjake” da zagriju publiku za današnji koncertni spektakl. A po već uhodanom receptu CMC festivala, voditelji CMC TV-a, Edina Pršić i Dalibor Petko, najavili su izvođače i pripremili publiku za nastavak partyja.

Nakon Ivane Kovač i uvoda u zabavnu večer, na pozornicu se popeo miljenik brodske publike, Zlatko Pejaković, i svojim najpoznatijim hitovima rasplesao publiku. Njemu se u izvedbi nove pjesme "Moja Slavonijo" pridružio Ivan Martić Ivica. Nakon Zlatka, pozornicu je preuzeo Mladen Grdović koji je, sudeći po reakciji publike na njegov izlazak na pozornicu, oduševio i prije nego što je počeo pjevati.

Nakon što se publika već dobro zagrijala, Mladena je na pozornici zamijenio njegov prijatelj Jasmin Stavros. Rijetko koje ruke nisu bile u zraku kad je Jasmin Stavros zapjevao "Dao bih sto Amerika", a publika ga je molila da otpjeva i pjesmu "Umoran", što je neumorni Staki vrlo rado i napravio. Još jednom je nakon Stavrosa na pozornicu stao Ivan Martić Ivica te uz par svojih pjesama najavio nastup Gazdi. Popularni tamburaški sastav Gazde izveli su presjek svojih najvećih hitova i tako zadržali vrhunsku atmosferu CMC Partyja do kasno u noć, a publika ih je vjerno ispratila do samoga kraja.

Druga večer je pred nama, čeka nas jako dobar pop i još bolji rock spektakl za koji će se pobrinuti redom Emir & Frozen Camels, Vanja i Nešvil funk, Lili Gee, Code 369, Lu Jakelić, Flyer, J.R. August i Bang Bang. Nakon njihovih izvedbi, već odličnu atmosferu i publiku će do vrhunca festivala odvesti headlineri: Vlatko Stefanovski Trio, Pips, Chips & Videoclips te Neno Belan & Fiumens.

Foto: Dario Njavro

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.