Svi albumi J.R. Augusta na listi najprodavanijih izdanja

Svi albumi J.R. Augusta na listi najprodavanijih izdanja

Navikli smo da nas fantastični J.R. August časti najkvalitetnijom glazbom kojom redovito osvaja Porine, ali prava je rijetkost u domaćoj diskografiji da se sva 4 glazbena izdanja jednog autora u isto vrijeme nalaze na hrvatskoj top listi najprodavanijih albuma. J.R. August je tim uspjehom ušao u povijest jer je samo rijetkima sličan podvig pošao za rukom. Zabočkog kantautora to trenutno svrstava među naše najuspješnije i najplodonosnije glazbenike.
 
Od posljednje objavljenog albuma "Still Waters" koji se nalazi na 12. mjestu, preko izdanja "Live at Hrvatski Glazbeni Zavod" na 29. mjestu, nastavlja se sa najpopularnijim mu albumom "Dangerous Waters" koji je na 4. mjestu prodaje te zaključno sa najstarijim izdanjem, "Murky Waters (The EP Collection)" koji je objavljen 2020. godine, a trenutno se nalazi na 39. mjestu.
 
Posebnost albuma je da svaki ima jedinstvenu intimnu priču i slušatelji tek kritičkom analizom pjesama dolaze do važnih poruka. U ostvarenju ovog uspjeha J.R.-u je pomogla i nedavna koncertna promocija albuma "Still Waters" u punom Vintage Industrial Baru za koju je dobio samo pohvale. Uz sve ostale glazbene nagrade, ovo je još jedan u nizu motivacijskih faktora za glazbenu karijeru jednog od najboljih domaćih kantautora od kojega u budućnosti s pravom očekujemo još veći domaći, ali i međunarodni uspjeh.
 

Foto: Filip Bušić

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.