Zbog atmosfere održanog koncerata Tomislav Bralić i klapa Intrade znaju da će se opet vratiti

Zbog atmosfere održanog koncerata Tomislav Bralić i klapa Intrade znaju da će se opet vratiti

Spoj starih i novih hitova te odlična atmosfera obilježili su 16. tradicionalni zagrebački koncert omiljene hrvatske klape.

"More sve zaledit, more svit izgorit", ali Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju svoju tradiciju. Stihovi su to pjesme "Bilo je i vrime" kojom su započeli sinoćnji koncert znakovito poručujući publici koliko im je drago što su s njima već 16. godinu na zagrebačkim koncertima.

Odlična atmosfera i jedno glazbeno iznenađenje

Atmosfera koja je vladala jasan je pokazatelj zašto Tomislavu Braliću i klapi Intrade ni nakon svih ovih godina nije problem napuniti neke od najvećih zagrebačkih koncertnih prostora. Naime, postoji neka posebna kemija između njih i publike. To se dobro vidjelo za vrijeme izvedbi pjesama "Zora bila", "Nisan te sriće", "Ne mogu te prestat ljubit", "Zalutali pogled", "Još bi tija" i ostalih megahitova.

Zagrebačka publika, kao i uvijek, dočekala ih je željna pisme i zabave kakvu samo Tomislav Bralić i Intrade znaju pripremiti. Zato im se klapa zahvalila glazbenim iznenađenjem. Otpjevali su "Lepe ti je Zagorje zelene" i apsolutno oduševili sve prisutne.


Publika je imala priliku čuti i pokoju pjesmu s najnovijeg albuma "Još bi tija", po mnogima najboljeg do sada od Tomislava Bralića i klape Intrade. Te nove pjesme obilježava moderna produkcija koja daje svježinu u bezvremenske motive karakteristične za dalmatinsku pismu.

Nakon što se album pokazao kao hit ovoga ljeta, nije čudno da je publika bila oduševljena kada su u Ciboni čuli "Još bi tija", pjesmu Rajka Dujmića po kojoj je album dobio ime, ali i "Zagrlilo jugo dvore", "Nagrišpano more" i "Ugrij mi dušu".

 

Foto: Igor Kelčec 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.