„Ostat ću mlad - sjećanje na Krešu Blaževića“: Memorijal po 16 puta i ove godine tradicionalno u Slavonskom Brodu

„Ostat ću mlad - sjećanje na Krešu Blaževića“: Memorijal po 16 puta i ove godine tradicionalno u Slavonskom Brodu

Od ovog petka u prodaji luksuzno reizdanje  "Anđeli nas zovu da im skinemo krila" Poršlo je 16 godina od kada nas je prerano napustio Krešimir Blažević, veliki autor i frontmen grupe The Animatori. Svake godine, njegovi prijatelji i kolege organiziraju Memorijal "Ostat ću mlad" kojim žele da njegova glazba živi vječno. 

Ovogodišnji 16. Memorijal održat će se 23. i 24. lipnja, kao i svake godine, u Slavonskom Brodu. Ususret događaju, od petka 23. lipnja u prodaji će biti luksuzno reizdanje prvog albuma The Animatora "Anđeli nas zovu da im skinemo krila".

Hitovima poput "Ljeto nam se vratilo", "Male curice", "Anđeli nas zovu da im skinemo krila"  i "Ostat ću mlad" osvajali su sve radijske postaje bivše Jugoslavije, a i danas su neizostavne na brojnim playlistama. Na ovogodišnjem Memorijalu poznate hitove će svirati Reanimatori koje je okupio basist originalne postave The Animatora Andro Purtić; zatim Davorin Bogović, Hana Blažević - Krešina kćer, Branko Bogunović Pif i mnogi drugi.

Na rasporedu su i mnoge radionice, izložbe, čitanja poezije, debata učenika i još pregršt zanimljivog sadržaja kojima će se ovjekovječiti istinska ikona novog vala. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.