Viktorija Kulišić Đenka predstavlja album „Žena koja bira“

Viktorija Kulišić Đenka predstavlja album „Žena koja bira“

Nakon nedavne objave spota za pjesmu "Ja sam žena koja bira" kojom je najavljen izlazak novog albuma, Viktorija Kulišić Đenka s ponosom predstavlja svoj novi nosač zvuka, "Žena koja bira", u izdanju Croatia Records.

Na albumu se nalazi 20 pjesama koje je Đenka prikupila kroz godine gostovanja na svim popularnim festivalima tamburaške glazbe, uz neke od starih hitova poput "Mama me je pitala", "Nisi ti vidio sklopljene ruke", "Vrime je stalo", "Kćer ravnice".

Najavljena je i velika promocija albuma na ovogodišnjem festivalu "Zlatne žice Slavonije" u Požegi početkom rujna, a na festivalu će Đenka i Nenad Vetma zajedno nastupiti sa pjesmom "Kad zbog Đenke suze krenu".

 Legendarna pjevačica tamburaške glazbe i šlagera pjevanjem se bavi od rane mladosti i ovaj je album kruna njezinog umjetničkog glazbenog stvaralaštva. Nastupila je na brojnim festivalima tamburaške glazbe, a publika najbolje pamti njezin svevremenski hit, moglo bi se kazati i evergreen tamburaške glazbe, "Đenka je plakala", nakon kojega njezina karijera ide uzlaznom putanjom, a ona iako se zove Viktorija uz ovu pjesmu postaje Đenka te je publika kao takvu i prepoznaje.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.