Mužek u dvorcu Batthyany pjevao Ludbregu i Ducati-ju

nužek

 Pod generalnim pokroviteljstvom tvrtke Ducati komponenti d.o.o. i Dražena Crnkovića, generalnog managere tvrtke  na koncertu u okviru svog tzv. off programa u ludbreškom dvorcu Batthyany, nastupio je Tomislav Mužek, prvak Opere HNK u Zgrebu i tenor svjetske klase kojega njegovi sugrađani nazivaju ludbreškim slavujem.

Bila je to večer glazbe za široku publiku a obuhvatila je  popularne operne arije ali i lagane note od talijaskih kanzona, evergreena, pa do balada uključujući i Balaševića i Dedića. Predivan glas, atrij dvorca kao pozornica i ljetna večer bili su savršen spoj za  napuniti dušu. Publika je uživala te zasigurno željno iščekuje neku drugu prigodu.

 - Tvrtka Ducati komponenti trenutno je u petogodišnjem planu s investicijom u vrijednosti 5.000.000 eura u sklopu kojeg je pokrenuto proširenje proizvodnih kapaciteta za proizvode "zelene" energije te kondenzatorskih baterija. Svjesni smo važnosti društvene odgovornosti te smo stoga bili pokrovitelj ludbreškim robotičarima te drugim neprofitnim organizacijama, predstavili smo se na prošlogodišnjem Špancirfestu i na sajmovima širom Hrvatske, a u Ludbregu smo bili pokrovitelj 31. Ludbreške biciklijade i ovog posljednjeg događaja, koncerta Tomislava Mužeka – rekao je Crnković.

Koncert je pratio Guidalberto Guidi, vlasnik grupe Ducati koji uvijek rado ističe da je zadovoljan poslovanjem u Hrvatskoj i da je Ludbreg njegov grad.

Uz njega koncertu su nazočili izaslanik predsjednika Hrvatskog Sabora Anđelko Stričak i izaslanik Ureda premijera Tomislav Pokaz, saborski zastupnici Božica Makar i Mario Habek, predsjednik skupštine Varaždinske županije Alen Runac, gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić,zamjenica gradonačelnika Renata Potočnik, predsjednik Gradskog vijeća Ludbrega Antun Šimić, ludbreški gradski vijećnici i brojni drugi gosti. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.