Ljubavna pjesma „Vrati mi se ljubavi“ - Mirko Cetinski i Nevia Rigutto

Ljubavna pjesma „Vrati mi se ljubavi“ - Mirko Cetinski i Nevia Rigutto

Da je ljubav čest motiv pjesama koje slušamo, odavno je već poznato; a upravo tim provjerenim glazbenim receptom vodili su se kolege glazbenici, Mirko Cetinski i Nevia Rigutto.

Treba spomenuti kako su oboje nastupili na festivalu Istre i Kvarnera, ali nikada zajedno. Upravo pjesma 'Vrati mi se ljubavi' nastala je kao rezultat želje ovih dvoje glazbenika da jednog dana snime duet, koji nam upravo i predstavljaju.

Povodom izlaska same pjesme, Mirko Cetinski otkrio nam je, 'Pozvali smo prijatelja i autora Duška Rapoteca, koji nam je predložio ovu pjesmu, te smo se zajedno složili da je to to i krenuli smo raditi.
Radeći otkrili smo da su nam vokali vrlo kompatibilni i topli. Tako danas pred sobom imamo prvi zajednički materijal, koji možete slušati.

Nadam se da će vam se svidjeti na prvo slušanje i da će te uživati, baš onako kako smo i mi dok smo je stvarali i snimali.

Oduševljenje, novim duetom nije skrivala ni Nevia Rigutto, 'Mirko i ja se znamo još iz sedamdesetih godina, druženja sa raznih festivala, no najviše sa našeg festivala ''Melodije Istre i Kvarnera''.
Kasnije je za mene došlo neko novo vrijeme, obitelj, djeca, život u Švedskoj, no uvijek sam održavala kontakt sa kolegama glazbenicima, pa tako i sa Mirkom.
Ja sam tu i tamo kod nas nastupala ponovo na našim regionalnim festivalima, kao solista i u duetima pa mi je tako jedanput Mirko u šali rekao, 'Sa puno njih  pjevaš u duetu, zašto ne bi i sa mnom, pa smo se tako vrlo brzo dogovorili sa kojom pjesmom započeti 'naš projekt'.
Tu se u pravo vrijeme našao i Duško Rapotec Ute, koji nam je i ponudio ovu nježnu, ljubavnu pjesmu. No u kratko veselim se našoj suradnji, glazba nam je u krvi, duševna hrana, daje snagu ako zatreba  i u težim trenucima života.'

Dok uživate u duetu 'Vrati mi se ljubavi', mi ćemo Vam najaviti kako će kroz koji dan izaći i istoimeni video spot, pa ćemo ujedno imati prilike vidjeti što nam je vrijedna ekipa pripremila.

Foto: David Danijel

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.