Koncert 55 godina Novih fosila u Areni Zagreb dio je oproštajne turneje Sanje, Marinka i Zeca

Koncert 55 godina Novih fosila u Areni Zagreb dio je oproštajne turneje Sanje, Marinka i Zeca

Iako posljednjih godina pune sve velike dvorane u regiji, a sada će nastupiti i u zagrebačkoj Areni - Sanja, Marino i Zec donijeli su odluku - koncertom "55 godina Novih fosila" kreću na oproštajnu turneju.

"Vrijeme je. Iza nas već su neke godine, toliko smo toga prošli. Ali ako se već opraštamo onda ćemo to učiniti kako treba!" - rekla je Sanja Doležal.

Zato za zagrebačku Arenu u subotu 9 studenog .2024. spremaju pravi spektakl, najbolju produkciju, posebne goste, a posebnu posvetu dat će svom voljenom Zagrebu - gradu čiji su na neki način postali simbol. 

"Nema Dinamove utakmice bez Košulje plave, nema dobre fešte bez 'Diridonde' ili 'Za dobra stara vremena', nema Badnjaka bez nastupa na Trgu u podne s ekipom koja već dolazi godinama. Zagreb je naš grad i želimo svim Zagrepčanima priuštiti tulum za pamćenje" - dodala je Sanja.

Poseban naglasak u organizaciji Arene bend stavlja na krilaticu - tulum za sve generacije! Naime, djeca do 12 godina uz pratnju roditelja imaju besplatan ulazak na parter, a do 6 godina besplatan ulazak na tribine (uz sjedenje roditeljima u krilu).
"Nas slušaju i mladi i stari i oni srednji", smije se Sanja i dodaje, "Baš smo sretni da i današnji klinci vole pjesme Fosila i zato želimo da cijele obitelji dođu na naš oproštajni tulum. Mame, tate, bake, djedovi, unuci i da svi u glas pjevamo i plešemo na "Ja sam za ples".

Ulaznice su dostupne online na Entrio.hr i na svim ovlaštenim Entrio prodajnim mjestima.  Djeca do 6 godina starosti ne plaćaju ulaznicu za sektor TRIBINA, VIP Loža i VIP Salon, no obvezna su biti u pratnji roditelja i sjediti roditelju u krilu. Djeca do 12 godina starosti ne plaćaju ulaznicu za sektor PARTER i VIP Stol L+D no obvezna su biti u pratnji roditelja koji ima važeću ulaznicu za označeni sektor.
 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.