Amira Medunjanin u veljači na prvoj australskoj mini turneji i cijenjenom Berkleeju u Bostonu

Amira Medunjanin u veljači na prvoj australskoj mini turneji i cijenjenom Berkleeju u Bostonu

Svjetski poznata pjevačica i interpretatorica sevdaha, Amira Medunjanin, ponovno će svoj anđeoski glas proširiti i na ostatak svijeta. Nakon prošlogodišnjih nastupa s kojima je obišla cijelu regiju, uključujući Zagreb, Pulu i rodno Sarajevo, Amira početkom veljače odlazi u daleku Australiju na mini turneju u sklopu koje će promovirati novi studijski album "Ascending" koji je snimila s norveškim gudačima TrondheimSolistene, pet puta nominiranim za Grammy, teobjavila za Croatia Records. 
Njezino prvo putovanje u Australiju obilježit će pet koncerata. 13. veljače nastupa u Perthu, 15.2. u Melbourneu, dan kasnije u Canberri, a potom slijede dva koncerta u Sydneyu, 17. i 19. veljače.  Nakon povratka iz Australije Amira će u travnju krenuti i put Švedske gdje će održati dva koncerta, 6.4. u Göteborgu i dan kasnije u Stockholmu.

Ovih dana stigla je vijest kako će Amira Medunjanin sa svojim pratećim glazbenicima, Bojanom Zulfikarpašićem i Antom Gelom, nastupiti 28. veljače na jednom od najboljih glazbenih studija na svijetu, Berklee College of Music u američkom Bostonu. Koncert pod nazivom "The Music of Bosnia" je na rasporedu u sklopu Berklee 11th Annual Middle Eastern Festivala i bit će održan u Berklee Performance Center u Bostonu. 
"Izrazito sam počašćena što sam pozvana kao gostujuća umjetnica na svjetski priznatom Berkleeju", napisala je Amira na službenoj Facebook stranici nakon što je primila ovu lijepu vijest.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.