Vojko V, Goran Bare & Majke, Rezerve i Matija Dedić nominirani za Rock&Off nagrade

Vojko V, Goran Bare & Majke, Rezerve i Matija Dedić nominirani za Rock&Off nagrade

Vojko V, Goran Bare & Majke, Rezerve i Matija Dedić među nominiranima su za glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off. Nakon što su se diljem regije objavljene godišnje top liste najboljih albuma, a na kojima su se visoko ocijenjeni našli albumi "Vojko", "Ravno u zamku" i "Nuspojave" potvrda za ovaj trolist izvođača stigla je i s objavama nominacija za nagradu Rock&Off. 

64 novinara i medijska djelatnika iz 40 različitih vrsta medija koji aktivno prate i usmjeravaju domaću glazbu odabrali su u devet kategorija najbolje glazbenike koji su obilježili prošlu godinu. Vojko V nominiran je u čak četiri kategorije: Album godine, Pjesma godine, Koncertni izvođač godine i Rap&Off. Ove nominacije, uz činjenicu da su fraze "Ne može" i "Kako to" postale dio svakodnevice, da je po mnogima "Vojko" album godine te rasprodan Dom sportova znače da će i 2019. biti Vojkova godina! 
Goran Bare & Majke zaradili su dvije nominacije, za Album godine i  Rock&Off, dok su Rezerve nominirane u kategoriji Veliki prasak, a Matija Dedić u kategoriji Jazz&Off. "Nuspojave" su podigle ljestvicu regionalnog rock izričaja dok je prvijenac Rezervi "Ravno u zamku" mahom proglašen za jedan od najboljih albuma godine, a Rezerve najperspektivnijim novim bendomkoji se odmah na prvo slušanje uvlači pod kožu.

Dodjela nagrada Rock&Off održat će se u četvrtak, 31. siječnja u Tvornici kulture, a u izdvojenoj kategoriji Nagrade publike gdje su opet među nominiranima Vojko, Goran Bare & Majke i Rezerve moći ćete glasati od 15. do 30. siječnja 2019. godine na linku www.iskon.hr.

Foto: Goran Berović

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.