Predsjednik Vlade uputio izraze sućuti obitelji u povodu smrti Krunoslava Kiće Slabinac

Predsjednik Vlade uputio izraze sućuti obitelji u povodu smrti Krunoslava Kiće Slabinac

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković uputio je izraze sućuti obitelji u povodu smrti Krunoslava Kiće Slabinca: "Sa žaljenjem sam primio vijest o odlasku poznatoga hrvatskog glazbenika, gospodina Krunoslava Kiće Slabinca.  Pet desetljeća njegove plodne glazbene karijere pamtit ćemo po mnogim uspješnicama uz koje su rasle i plesale generacije.  Hrvatska glazbena scena izgubila je sjajnog i svestranog glazbenika, koji je i kao saborski zastupnik dao svoj doprinos hrvatskom političkom životu.  
Molim Vas da u ovim teškim trenucima za Vašu obitelj uime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno primite izraze iskrene sućuti i poštovanja."

Jutros u 6.50 sati u bolničkoj sobi zagrebačkog KBC-a u kojoj je ležao već tri mjeseca u 76 godini preminuo je poznati pjevač, slavonski slavuj, Krunoslav Kićo Slabinac. Kićo je u bolnici početkom kolovoza završio zbog koronarne bolest, ugrađene su mu tri premosnice no oporavak se zakomplicirao jer mu rana na prsnom košu nije dobro zarastala. Proteklih mjeseci nekoliko puta bio je operiran, a premda su se njegovi bližnji nadali da će sve krenuti na bolje, liječnici su ih u više navrata spremali i za ono najgore. Iza Kiće su ostali njegovi neutješni sinovi Pavao (41) i Ivan (39), prijatelji i brojni obožavatelji.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.