4 Tenora u trenu rasprodala Čakovec, održava se dodatni koncert

4 Tenora u trenu rasprodala Čakovec, održava se dodatni koncert

Čakovčani su izvrsno reagirali na 4 Tenora i zato će se 13. veljače održati dodatni koncert, u 17 sati! U posljednjih 10 godina samo je Đorđe Balašević u Čakovcu uspio napraviti istu stvar

Tenori su poznati po tome što vole publiku iznenaditi nekim novim pjesmama ili donijeti jedan potpuno novi zvuk s tamburaškim orkestrom. Ovaj su put Marko Pecotić, Đani Stipaničev, Filip Hozjak i Vladimir Garić iznenadili sve nas jer su prvi koncert u 20 sati rasprodali u vrlo kratkom roku. Interes je publike toliki da se održava dodatni koncert, a s obzirom na to da su Tenori jako zauzeti, pokazalo se da je jedini slobodan termin isti dan, drugo vrijeme. Dodatni će se koncert zato održati 13. 2. u 17 sati. 

Filip nam je otkrio da je jako uzbuđen: "Velika je odgovornost pjevati u 4 Tenora, a još veća je kada pjevate pred svojom domaćom publikom. U ovom je slučaju to moja međimurska publika i moram priznati da mi se polako bude leptirići u trbuhu zbog toga. Najveća pak je odgovornost kad u svega nekoliko dana rasprodate prvi koncert i odlučite napraviti još jedan, znajući pritom da je jedino velikom Đorđu Balaševiću to pošlo za rukom. Ludost? Možda."

Pred međimurskom publikom nastupit će s Tamburaškim orkestrom TCK pod ravnanjem maestra Tibora Buna. Posjetitelji će uživati u njihovoj interpretaciji poznatih šansona, evergreena i arija, kao i u novim glazbenim poslasticama koje pripremaju baš za ovo druženje. O sole mioGoluboviBrod bez imena i Sve je tvoje samo su neki od hitova koji očekuju publiku.

O koncertima na sjeveru Hrvatske Filip nam je iskreno rekao: "Svima nam je još uvijek u sjećanju nezaboravan koncert koji smo imali prošle godine u mom rodnom Prelogu, kao i koncert u Čakovcu, gdje su Tenori nastupili na čuvenoj manifestaciji Porcijunkulovo. Gledao sam doduše taj koncert iz publike, sanjajući pritom svoje snove. No snovi se ostvaruju, zar ne?"

Ova glazbena dobitna kombinacija oduševila je i na rasprodanom koncertu na zatvaranju Špancirfesta u Varaždinu 2019. Svojim sjajnim izvedbama i svojstvenim šarmom osvojili su i raspjevali publiku koja ih nije puštala ni nakon nekoliko biseva.

"Vođeni snovima želimo da nam se pridružite na koncertima u Čakovcu i da zajedno slavimo ljubav!"

Ulaznice po cijeni od 100 kn (parter) i 70 kn (tribina) možete kupiti online i na blagajni Centra za kulturu Čakovec.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.