Objavljene dosad najbolje fotografije Next Image foto natječaja u Hrvatskoj

Objavljene dosad najbolje fotografije Next Image foto natječaja u Hrvatskoj

Huawei je objavio neke od najboljih dosad prijavljenih fotografija za svoj Next Image foto natječaj na kojem njihovi korisnici imaju priliku podijeliti svoje radove i osvojiti vrijedne nagrade. Prijave će ocjenjivati renomirani fotografi, a ove se godine paralelno uz globalno, održava i lokalno natjecanje tako da hrvatski korisnici imaju duplo više razloga za prijavu svojih radova. Rok za prijavu je 31. srpnja u 23:59, dok je prijave moguće izvršiti preko lokalne Huawei forum stranice – kategorija Galerija.

Na lokalnoj verziji natječaja će poznati domaći fotografi Domagoj Sever, Petar Krešimir Furjan i Tomislav Može, uz podršku Huaweijevog direktora marketinga za hrvatsko i slovensko tržište, Normana Muellera, od 1. do 15. kolovoza pregledavati pristigle radove. Najbolja fotografija prema njihovom izboru osvojit će pametni telefon Huawei P40, dok će pobjedničke fotografije u preostalim kategorijama osvojiti Huawei Wireless Tripod.

Kreativnost nema granica. Sudionici Huawei Next Image natječaja svojim dosadašnjim prijavama pokazali su da se ona nalazi u svakome od njih, a za vrhunske rezultate potrebno je samo malo volje i truda. Foto-natječaj je ove godine već privukao preko 1.800 prijava iz Hrvatske i preko 700.000 iz cijelog svijeta. Sjajne fotografije Huaweijevih korisnika iz Hrvatske moguće je pogledati na lokalnoj web stranici Next Image natječaja.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.