Tony Cetinski u novoj, staroj ulozi - glazbenog DJ-a

Tony Cetinski u novoj, staroj ulozi - glazbenog DJ-a

U vremenu u kojem živimo i situacijama koje su nas snašle posljednjih nekoliko mjeseci, svakodnevna borba na svim poljima života, postala je normalna.

Glazbena industrija jedna je od onih, koje još neko vrijeme neće doći u 'stanje' kakvo smo svi poznavali. Od koncerata, festivala, promocija, i svih onih evenata u kojima smo istinski uživali u prvim redovima, uz svoje omiljene glazbenike, dijeli nas još dosta vremena.

Upravo zbog toga, pokrenula su se neka nova događanja, prije svega prilagođena situaciji u kojoj živimo.

Tony Cetinski, jedan je od onih koji je nebrojeno puta pokazao, da je misliti na druge ljude, prije svega odlika pravog čovjeka.

'Manjim koracima i samo pozitiva', riječi su kojima se ovoga puta vodi Tony.
Naime, svojoj publici pripremio je jedno neobično i nadasve zanimljivo iznenađenje, te ćemo ga, ovog puta vidjeti u novoj, staroj ulozi, DJ-a!

Subota, 08.08., Opatija, od 20:30h terasa Hotela Milenij, mjesto je na kojem će se vrijeme kroz glazbu vratiti u osamdesete i devedesete godine.

'Sitnim koracima i pozitivno idemo naprijed usprkos vremenu u kojem živimo. Vraćam se svojoj prvoj ljubavi iz svoje mladosti, kada je glazba bila važna. Puštati ću glazbu koja me vraća u moje najbolje godine. Iz srca i duše, šaljem poruku ljubavi, tolerancije i vjere u pozitivan ishod čovječanstva.', poručuje Tony

Naravno, to nije sve.

Uskoro kreće i radijski show 'Najbolje godine', u formatu kontaktne emisije, na radiju Rovinj FM.  
Tony Cetinski u ulozi glazbenog urednika i voditelja, zajedno sa svojim prijateljem iz djetinjstva i suvoditeljem, Alenom Matošovićem, pokušati će zabaviti i sakupiti na okupu, sve one koji tih osamdesetih i devedesetih, dijelili isti glazbeni ukus i trenutke, provedene u noćnim, ali i dnevnim izlascima.
'Ova emisija biti će puna izazova i zasigurno će slušateljima donijeti nešto novo. Veselim se novom projektu i činjenici da konstantno ulažemo u naš program, a dolazak Tonyja Cetinskog u naš tim, zasigurno će dodatno podignuti kvalitetu samog programa', rekao je Igor Franković, glavni urednik i direktor 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.