U Zagrebu i na Krku počelo je snimanje film intrigantnog sadržaja i teme, - a riječ je priči o partizanima koji su se obračunavali zbog homoseksualne orijentacije. Za film je Hrvatski audiovizualni centar još 2017. godine izdvojio 3,7 milijuna kuna, što je više od pola milijuna eura, a u njemu jednu od glavnih uloga igra Emir Hadžihafizbegović .

 Prema prvotnoj zamisli, film je trebao pratiti dvojicu gay vojnika tijekom rata 90-ih godina prošlog stoljeća, ali se vremenski okvir pomaknuo u Drugi svjetski rat, pa je promijenjen i naslov filma. Prije nekoliko godina sniman je pod naslovom Moji privatni ratni zločini c, no sada bi, prema posljednjim informacijama o produkciji, trebao nositi naslov Atmosfera . Iako su naveli da će se tako zvati film, glumac Hadžihafizbegović nedavno je podijelio fotografiju sa snimanja u Krku ispod koje je napisao da se radi o filmu Ivone Juke, ali je napisao da nosi naslov Strangers in the Night . Što se tiče naslova, nema definitivnog odgovora.

Hrvatska redateljica Ivona Juka rođena je 1975. u Zagrebu. Diplomirala je glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu i odmah zatim započela studij filmske režije. Koautorica je omnibusa Neke druge priče . Njen dugometražni prvijenac bila je drama Ti me nosiš , koja je svoju međunarodnu premijeru imala na festivalu u Karlovym Varyma.