Mono-cabaret „Singerica“ u izvedbi Jagode Kralj Novak oduševio mnogobrojnu publiku

jagoda  singerica

Skupštinska dvorana Županijske palače ugostila je nacionalnu prvakinju drame Jagodu Kralj Novak, poznatu kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu koja je izvela svoj popularni  mono-cabaret „Singerica“. Oduševljenje publike bilo je veliko, smijeh je bio prisutan cijelo vrijeme predstave, a kako je naznačila predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević, bio je to sjajan poklon građanima u okviru proslave Dana Varaždinske županije.

- Drago mi je da je naša ovogodišnja laureatkinja, poznata glumica Jagoda Kralj Novak  odigrala svoju predstavu ovdje u palači i nasmijala mnogobrojne građane. Kada smo radili program za obilježavanje Dana Županije, nastojali smo da program bude raznovrstan i mislim da smo u tome uspjeli. Za svakoga se našlo ponešto- rekla je  Natalija Martinčević te dodala kako ova predstava odnosno mono cabaret prikazuje današnje stanje u društvu na jedan komičan način.Jagoda Kralj Novak zadovoljna je nastupom povodom Dana Varaždinske županije, te se još jednom zahvalila na dobivanju Nagrade za životno djelo.

- Kao što sam i naglasila na svečanoj sjednici, nagrada mi mnogo znači, zahvalna sam svima i ovaj odigrani mono-cabaret je moj doprinos obilježavanju Dana naše Županije – rekla je nacionalna prvakinja drame Jagoda Kralj Novak.U predstavi su uz već spomenutu predsjednicu Turističke zajednice Nataliju Martinčević uživali i predsjednik Županijske skupštine mr.sc. Alen Runac, zamjenik župana Robert Vugrin, direktor Turističke zajednice Miran Bojanić Morandini te županijski vijećnici.Spomenimo, predstava je dobila nagradu 'Gumbek' na Festivalu cabareta u Zagrebu, igrana je po cijeloj Hrvatskoj, a govori o bivšoj varaždinskoj tekstilnoj radnici, koja postaje prostitutka, a cijela priča obiluje humorom i jezikom naše svakodnevice.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.