Nagrađena pjesma Ivane Kovač dočekala svoj spot

Nakon što je ljetos održala fantastičan nastup na Splitskom festivalu i osvojila priznanje za pjesmu "Ti" koje joj je uručio ocjenjivački sud novinara, Ivana Kovač osvojila je i nagradu za najbolji styling u kojem je zablistala u predivnoj crvenoj haljini KRIE DESIGN-a Kristine Burje

Autor je pjesme Feodor Boić koji je radio i na aranžmanu, dok je za tekst zaslužan Nenad Ninčević. Ljubavni stihovi karakteristični su za Ivanine pjesme, a ona se tako dobro snalazi u njima. 

Ivani je ova pjesma posebno draga otkako ju je prvi put čuka: "Fedor Boić i Neno Ninčević su zaista napravili divnu pismu i nisam se prevarila u dojmu jer je dobila prvu nagradu za najbolju pjesmu na Splitskom festivalu od strane novinara. Spot nikad dočekati, a za snimanje ... ili je prevruće ili je kiša ili je nešto ... ali napokon smo uhvatili par lipih dana i snimili ga. Ambijent je predivan, a Zoran je sve zapečatio svojim osebujnim dizajnom i priču smo završili. Iskreno se nadam da će se ljudima svidjeti jer nam je bilo predivno na snimanju!“, zaključila je Ivana.  

Redatelj spota je Željko Petreš, ujedno i autor fotografija, dok se iza kamere našao Zlatko Dizdar koji je zabilježio odlične kadrove. Za styling se pobrinuo Zoran Aragović i njegov "Bite my style" koji je upotpunio čitavu priču.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.