„Za generaciju“, od srca: Novi spot Gorana Karana

"Pjesma je utočište, živa uspomena na mjesto kojem pripadamo srcem i dušom", govori nam Goran Karan koji je ovih dana u Zadru snimio spot za svoju novu ljubavnu pjesmu "Za generaciju"

Splitski pjevač odlučio je za kraj godine svojoj publici poslati poseban dar! Na zadarskoj je rivi pod budnim oko režisera Igora Goića snimio prekrasan ljubavni spot u kojem su glavne uloge odigrali Ivan Arbanas, Nikolina Miletić, Ana Župan, Leni Franić i Mari Dragin.

Goran je jako sretan što se sve poklopilo i što su pjesma i spot napokon ugledali svjetlo dana:

"Za generaciju" pjeva o dragim ljudima koje odavno znamo i zauvijek volimo. To je glazbeno utočište, živa uspomena na mjesto kojem pripadamo srcem i dušom. Zato je "Za generaciju" prilika da bar na jedan neprocjenjiv trenutak ponovo doživimo najbolje dane.

Režiser Goić oduševljen je Goranovim pjevanjem na snimanju spota i pjesmom uopće:

„Za generaciju, izgubljenu – nađenu“ tekst je koji odzvanja po glavi dugo nakon slušanja pjesme. Goran je još jednom stihove spretno stavio u pozitivnu glazbenu omotnicu koja nam vjerno iscrtava njegov karakter i poručuje: „Život je kompliciran, ali predivan!"

Iako je jesen poznata po kiši, vjetru i hladnoći, Igor Goić rekao je da su se svi na setu osjećali počašćeno od strane prirode koja im je pružila jako lijep radni dan i dodao:

"Prva klapa za spot pala je na Gatu na zadarskoj rivi, a vizual isklesanog kamena okruženog morem doprinio je priči na suptilan način. Atmosfera je bila takva da sam se nakon jednog od taktova okrenuo iza sebe jer mi je pažnju privukao nekakav žamor. Na mjestu koje je samo minutama prije bilo prazno, sad se našlo 50-ak promatrača, što turista, što domaćih, koji su pljeskali cijelom setu i, naravno, Goranovom performansu. On je zaista pjevao na snimanju i bez problema nadglasao naš razglas!"

Poletni ritmovi pozivaju vas na ples, a romantični stihovi vas vode pa je neupitno da ćete uživati u novom spotu Gorana Karana. Jer kako sam autor kaže, "što se dogodi u pjesmi, ostaje u pjesmi"! 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.