U novom spotu Flyera „Jednostavnije“" sudjelovalo 40 slučajnih prolaznika

JEDNOSTAVNIJE,FLAYER PROMO

 

Poznato je da grupa Flyer svakom svojom pjesmom izmami osmijeh na lice, kako svojih obožavatelja, tako i onih koji se tek prvi put upoznaju s njihovim opusom. Radost, veselje i osmijeh, ono što nam najviše treba u ovom životnom trenutku i okruženju, izazvat će i potpuno nova pjesma benda „Jednostavnije“ koja nam stiže nakon albuma „3“, objavljenog sredinom prošle godine. Iza pjesme ponovno stoji Mario Kovač (glazba i tekst), dok je standardno na aranžmanu radio cijeli bend.

Flyer i ovoga puta dostavljaju svoj prepoznatljivi zvuk, vesele ritmove, kvalitetni i funky pop kojeg su i vizualno dočarali u spotu koji je premijerno prikazan na CMC televiziji. Baš kap što je to bio slučaj sa zadnjim spotom za pjesmu "Kako da te ne volim", i ovoga puta je sve režirao i montirao Dinko Pasini iz Klikam studija. U vrlo zanimljivom i veselom uratku 40 slučajnih prolaznika pjevalo je i na svoj način pokazalo emociju koju pjesma Flyera izaziva u njima. U toj avanturi pridružili su im se i članovi benda, prije svega pjevačica Petra Kožar, također uvijek nasmijana i pozitivna kao što je i glazba ovog ponajboljeg hrvatskog pop benda.

Ovo je samo početak novog putovanja prema nasljedniku albuma „3“, uratku koji je nastavio uspješan niz Flyera i njihove 22-godišnje karijere.

Spot možete pogledati i na:https://www.youtube.com/watch?v=qpKqFoY0wII

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.