Mlada glazbena zvijezda Medea debitirat će na Šansoni s pjesmom „Moja je ljubav plava“

Mlada riječka pjevačica Medea Market Sindik nastavlja uspon na hrvatskoj glazbenoj sceni, a novi veliki korak je njen nastup na prestižnim šibenskim 21. Večerima dalmatinske šansone, koje će se održati u subotu, 18. kolovoza.
Sada već sa statusom priznate mlade zvijezde, Medea će se predstaviti skladbom "Moja je ljubav plava" koju potpisuju višestruko nagrađivani autori i pobjednici ovog festivala Duško Rapotec Ute, koji potpisuje glazbu i aranžman te Vjeko Alilović kao autor teksta. Energičnu pop skladbu, koja je već pronašla mjesto u eteru brojnih radio postaja i za koju je snimljen i video spot, Medea će predstaviti publici u Šibeniku ali i brojnom televizijskom auditoriju.
Podsjetimo, Medea Market Sindik se već etablirala na hrvatskoj glazbenoj sceni i kroz duet s popularnim Damirom Kedžom, a njihova je skladba "Ne mogu iz dana u noć" u rekordnom roku zasjela na prvo mjesto top liste Cro top 20, dok je video spot u kratkom vremenu zabilježio preko 240.000 pregleda. Nadarena, glazbeno obrazovana, odlično svira klavir, a uspješno pohađa glazbeno obrazovanje iz solo pjevanja - sve je to Medea. I zato njen uspjeh nije nimalo slučajan. Kako i sama zna reći u svojim intervjuima, glazba je njen put i u njoj pronalazi svoj poziv.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.