VIDEO Špancirfest u početku završnog vikenda

U završni vikend Špancirfest ulazi s novim uličnim performerima, sjajnim koncertima i nevjerojatnim show-om Davida Morena na Kapucinskom trgu

Gužve na Špancirfestu ne jenjavaju niti kroz tjedan. Tako je bilo i u četvrtak kada je Varaždin, počevši od kasnijeg popodneva bio prepun veselih i znatiželjnih posjetitelja koji su uživali u desetinama programa na festivalskim ulicama, trgovima i pozornicama. 

S petkom se na Špancirfest vraća vikend-raspoloženje. U Varaždin su stigli novi ulični performeri poput mini kina Sol Cinema (10.00 Franjevački trg), nevjerojatnih bubnjara iz Bricandeire (17.30 i 19.30 Franjevački trg) ili Martiniussa (20.00 Franjevački trg). Na Kapucinskom trgu svoj će akrobatsko-glazbeni show izvesti čudesni David Moreno (20.30), a ulični svirači stvorit će glazbenu kulisu za tisuće i tisuće posjetitelja koji se očekuju u Varaždinu. U Parku kreative uz sva čudesa imamo i Kliker Kids Freestyle Dance Battle (17.00), kod vile Bedeković je na rasporedu posljednja predstava, monodrama "Ćiro" Tarika FIlipovića (21.00), a koncertni program donosi U pol 9 kod Sabe na Korzu (20.00) i spektakularnog Urbana & 4 na Starom gradu (22.00)

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.