Raspjevani i rasplesani Špancirfest završio koncertima zvijezda

ŠPANCIRFEST 9

Kiša koja je bila najavljivana cijele subote, ipak je, sve do iza 22 sata zaobišla Špancirfest. Kada su prve kapi počele padati,  proslavljeni UB40 su već svirali i osvojili rasplesani Stari grad te vratili ljeto u Varaždin.
Špancirfest je vidio i prekrasni glazbeno-plesno-akrobatski show Davida Morena na Kapucinskom trgu, nevejerojatnu igru zvukova, boja i plesa u zraku. 
U prostorijama Turističke zajednica grada Varaždina je mladom Ivanu Svorniku svečano uručena cipela nastala u radionici  "Moj dizajn, moja šuza" tijekom Festivala varaždinskih dvorišta.  Radionica se održala na inicijativu TZGV i Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Studija u Varaždinu, a u projekt se uključio i salon Bočak cipele iz Zagreba, koji je na temelju odabranog dizajna cipele i izradio.
Nedjelja je, prema programu bila prepuna događanja i u velikom stilu zatvoren je 20. Špancirfest. Ulični performeri i svirači nisu nastupali po kiši. Večernji program bio je začinjen koncertima Marka Louisa na Korzu u 20, Vlatka Stefanovskog kod vile Bedeković u 21 te legendarne Zdenke Kovačiček na Starom gradu u 22 sata.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.