Raspjevani i rasplesani Špancirfest završio koncertima zvijezda

Kiša koja je bila najavljivana cijele subote, ipak je, sve do iza 22 sata zaobišla Špancirfest. Kada su prve kapi počele padati,  proslavljeni UB40 su već svirali i osvojili rasplesani Stari grad te vratili ljeto u Varaždin.
Špancirfest je vidio i prekrasni glazbeno-plesno-akrobatski show Davida Morena na Kapucinskom trgu, nevejerojatnu igru zvukova, boja i plesa u zraku. 
U prostorijama Turističke zajednica grada Varaždina je mladom Ivanu Svorniku svečano uručena cipela nastala u radionici  "Moj dizajn, moja šuza" tijekom Festivala varaždinskih dvorišta.  Radionica se održala na inicijativu TZGV i Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Studija u Varaždinu, a u projekt se uključio i salon Bočak cipele iz Zagreba, koji je na temelju odabranog dizajna cipele i izradio.
Nedjelja je, prema programu bila prepuna događanja i u velikom stilu zatvoren je 20. Špancirfest. Ulični performeri i svirači nisu nastupali po kiši. Večernji program bio je začinjen koncertima Marka Louisa na Korzu u 20, Vlatka Stefanovskog kod vile Bedeković u 21 te legendarne Zdenke Kovačiček na Starom gradu u 22 sata.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.