40 glazbenika na pozornici: Koncert Četiri tenora i Zagrebačke filharmonije u Ciboni 21.09.

Popularnost Četiri tenora od njihov prvog nastupa u Lisinskom samo raste. To potvrđuju rasprodani koncerti diljem Lijepe naše i veliki koncert koji pripremaju za 16. rujan u Rovinju s kojim zaključavaju uspješnu ljetnu sezonu. Taj koncerti im je ujedno zadnji prije koncerata u Ciboni 21.09. i ljubljanskoj Areni Stožice 05.10. Dalmatinski slavuji kako ih se od milja zove paralelno njeguju i samostalne karijere, što dovoljno govori o njihovoj predanosti i upornosti u glazbenom svijetu. Zajednički humor i njihov dalmatinski šarm ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, a publika gladna kvalitetne glazbe i istinskog pjevačkog umijeća hrli na njihove koncerte.

Kruna njihova rada biti će gala koncert u Ciboni 21. rujna, svega četiri dana nakon ljetne završnice u Rovinju. Kostur koncerta biti će sličan kao onaj na koncertu u Lisinskom, ali bez obzira na prepoznatljive pjesme ovaj put su pripremili i dosta novih pjesama i iznenađenja jer kako kažu ne žele biti dosadni publici. Organizatori koncerta u Scardona i RTL Music.

Pripremaju se izvesti čak 30 pjesama, a poseban začin ovom spektaklu biti će dirigent Krešimir Batinić i Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije koji će pridonijeti punoći zvuka i veličanstvenosti njihovih izvedbi. Bez obzira na mnoštvo nastupa i uspjeha koje imaju iza sebe, uzbuđenje im je na vrhuncu. Emocija koju uvijek nose sa sobom smatraju najbitnijom kada se baviš glazbom.

- Ne možeš raditi bez emocija. Sve možeš naučiti, ali emociju ne možeš. Ili je imaš ili nemaš, izjavio je Marko Pecotić, na što se nadovezuje Vladimir Garić: Bez emocija nisi iskren, ali one dolaze tek kada naučiš pjevati. Da bi do nje došlo moraš znati što radiš i ne možeš falšati.

Marko Škugor je zaključio: - Meni je ipak emocija najvažnija. Čuo sam pjevače koju su znali zafalšati ali im vjerujem više nego nekome tko sve savršeno otpjeva poput nekog robota. Poželjno je da sve sve otpjeva kako treba, ali svatko može zafalšati, osim pokojnog Olivera.

Ulaznice su dostupnena Ticketshopu i u sustavu Evetim.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.