Stefany objavila spot za pjesmu sa Šibenske šansone – „Zaustavi taj dan“

Mlada pjevačica Stefany Žužić, koju smo upoznali kroz odlične singlove “Znam te” i “Ti, još uvijek”, predstavlja spot za pjesmu “Zaustavi taj dan” s kojom je nastupila sredinom kolovoza na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

 Novu pjesmu potpisuju jake riječke snage Ines Prajo i Arijana Kunštek koje kontinuirano rade i pišu za Stefany, dok izvrsni aranžman potpisuje Ivan Popeskić. Stefany je ovo bio drugi festivalski nastup u Šibeniku, a da je riječ o njenom najdražem festivalu potvrđuje i njezin upečatljiv nastup na proslavi 20 godina Šansone prošle godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

 Redatelj spota je Luka Sepčić, dok iza produkcije stoje “Sestrice” i izvršna producentica Ana Badurina. Stefany pjeva od ranog djetinjstva, a svoje prvo zanimanje za glazbu pokazala je već s pet godina kad je postala članica dječjeg, a potom i crkvenog zbora, dok se dodatno obrazovala na privatnim satima pjevanja. Završila je osnovnu i srednju glazbenu školu, a nakon završene opće gimnazije svoje školovanje nastavlja na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, smjer Međunarodno poslovanje. Nastupala je u emisiji The Voice.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.